Tapasztalat |  Kolozsvár |  Árfekvés
 

Offshore development

Humánügyvitel és szervezés rugalmassága

Rövid időn belül megkapni a megfelelő szakembereket és csapatot szervezni egy projekt számára komplex és időigényes feladatot jelenthet a vállalat számára, a Proform Kft. biztosítja az outsourcing szerződésből rá háruló humánügyviteli feladatokat, csapatszervezést, így a megrendelő cég erőforrásait arra a tevékenységre koncetrálhatja, amihez legjobban ért.

Tapasztalat és szakmai felkészültség

A Proform 1996-tól van jelen a szoftverfejlesztés területén, sikeres hazai és nemzetközi projektjeink nyomán olyan széleskörú nemzetközi tapasztalatra tettünk szert, melynek segítségével készek vagyunk ügyfeleinknek a legmagasabb szintű egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat biztosítani.

Kolozsvár, Románia

Kolozsvár Románia nyugati részének legfontosabb gazdasági és egyetemi központja, tradicióval rendelkezvén az informatika és automatizálás területén. Legfontosabb szakemberképző intézetek a Babes Bolyai Egyetem és a Kolozsvári Politechnika. Szakembereinket főképp ezen két egyetem végzősei közül alkalmazzuk, cégünk gondoskodik naprakész technológiai ismereteikről, amit egyénre szabott képzési terv garantál.

Árfekvés

Az offshore fejlsztés költségei jóval alacsonyabbak mint szoftverfejlesztők alkalmazása, ügyfeleinktől átvéve a fejlesztéssel járó szervezés és szakemberképzés problémáit, ezek a saját versenyelőny építésére és üzleti célkitűzéseinek megvalósítására összpontosíthatnak.

proform offer

Árak Romániában
Olvasson felméréseket szoftverfejlesztő romániai cégek árairól [angol/francia].

ITAA
Find out more about software outsourcing from Information Technology Association of America, read a recent study about impact and costs saving on US economy.

CIO Insight
Read more about global outsourcing top spots in a recent study of CIO Insight.