Experienta |  Inovatia |  Cluj-Napoca
 

Offshore development

Experienta

Activind din 1996 in domeniul dezvoltarii de software , Business Analysis si Managementul Proiectelor, avind realizate mai multe proiecte pentru Europa de Vest si Statele Unite, Proform ajuta clientii sai din domeniul financiar, industrial, sectorul public si distributie in a realiza solutii IT de virf la nivelul tarilor celor mai dezvoltate. Oferim un management de proiect comprehensiv, conform standardelor internationale si dezvoltam aplicatii personalizate sau functionalitati noi pentru aplicatii pre-existente.

Inovatia

Avind in vedere necesitatea urgenta a dezvoltarii domeniului IT in Romania, mai ales in cele mai puternice sectoare cum ar fi cel financiar-bancar sau industrie, Proform va poate ajuta in domenii ca aplicatii client-server si baze de date distribuite pentru interconectarea si monitorizarea on-line a sucursalelor, respectiv a aplicatiilor dumneavoastra, in a crea aplicatii industriale sofisticate pentru automatizarea proceselor.

Cluj-Napoca, Romania

Cluj-Napoca este un important centru financiar si universitar din Romania, cu traditie in domeniul calculatoarelor si automatizarii, cele mai importante centre de creare a specialistilor fiind doua universitati prestigioase: Universitatea Babes Bolyai si Universitatea Tehnica Cluj-Napoca. Recrutam cei mai buni absolventi ai acestor facultati, fiecare angajat al Proform avind alocat timp pentru studiu si perfectionare.

proform offer

Costuri in Romania
Vizitati un portal dedicat outsourcingului, continind studii despre preturile practicate de firmele de software din Romania.

ITAA
Find out more about software outsourcing from Information Technology Association of America, read a recent study about impact and costs saving on US economy.

CIO Insight
Read more about global outsourcing top spots in a recent study of CIO Insight.