English  English |  Magyar  Magyar  |  Romana  Română
Vállalati alkalmazások |  Adatbázis |  Java |  Microsoft

Proform - Outsourcing

A fejlett gazdaságokban egyre több cég és intézmény kihelyezi gazdasági folyamatainak azt a részét, amely nem tartozik a fő tevékenységi területéhez. A tevékenység kihelyezéssel(outsourcing) a cégek igyekszenek humán es gazdasági erőforrásaikat a szakterületükre koncentrálni, csökkenteni költségeiket es ugyanakkor minősegi folyamatokat biztosítani tevékenységük minden területén.

A Proform Kft. utolsó generációs szoftver fejlesztésekre, üzemeltetésre és tanácsadásra szakosodott cég, az igény felmerülésétől a rendszer üzembehelyezéséig terjedő teljeskörű szolgáltatásokat nyújt, főképp pénzügyi alkalmazások, adatbázis kezelés, kliens-szerver rendszerek és adatbiztonság területén, 1996 óta van jelen a hazai és külföldi informatikai piacokon.

A tervezési szabványok (design patterns) általánosan elfogadott és használt megoldások a szoftverfejlesztésben, projektjeinkben a legújabb generációs bemutató, üzleti és integrációs szabványokat és tervezési sablonokat alkalmazzuk melyek megfelelnek a vállalati szintű szoftver architektúrának.

Több éves tapasztalattal rendelkezvén a legmagasabb szintű szoftver fejlesztés területén tudatában vagyunk, hogy minden iparág és minden vállalat igényei speciálisak, ezért nagy hangsúlyt fektetünk ezen igények megértésére.
Projektjeink során egyedi, innovatív megoldásokkal segítjük ügyfeleinket, készek vagyunk megtalálni és megvalósítani a piacon elérhető legjobb megoldást.