English  English |  Magyar  Magyar  |  Romana  Română
Aplicatii distribuite |  Baze de date |  Java |  Microsoft

Dezvolate Software si Aplicatii Financiare

Proform este furnizor de solutii software complete si servicii de baza de ultima generatie, cuprinzind domenii ca baze de date distribuite si aplicatii financiare, aplicatii client-server rulind pe retele de calculatoare, securizarea datelor, portaluri, avind incepind din 1996 clienti din domeniul financiar, al asigurarilor si a institutiilor de stat, in special din Europa de Vest.

Conceptie: Pentru a veni in intimpinarea nevoilor clientilor nostri, intreaga activitate a Proform se desfasoara in concordanta cu atingerea unui scop: satisfactia clientului, atitudinea orientata spre client fiind comuna tuturor angajatilor firmei. Constienti ca succesul nostru depinde de succesul clientilor nostri, ne dorim sa sprijinim clientii sa isi implineasca avantajul competitiv si excelenta in afaceri.

Inovatie: Avind experienta in domeniile de virf ale dezvoltarii de software, sprijinim clientii locali din Romania in a adopta cele mai moderne si mai fiabile solutii, aplicate cu succes in tarile dezvoltate. Printre cele mai importante solutii pentru piata romaneasca le consideram cele de baze de date distribuite pentru aplicatiile financiare, acestea realizind conectarea si centralizarea datelor a diferitelor puncte de lucru, sucursale ale institutiilor, constienti fiind de raminerea in urma pe acest plan a marilor institutii romanesti de profil fata de cele din tarile dezvoltate.

Oamenii: Consideram ca cea mai importanta componenta a unei firme sunt oamenii, mai ales in domeniul dezvoltarii de software, unde creativitatea si inteligenta angajatilor sunt absolut necesare pentru bunul mers al afacerii. Procesul riguros de recrutare si de evaluare a angajatilor, absolventi ale celor mai prestigioase universitati din Romania ne permite finalizarea cu succes a proiectelor de anvergura.