back to previous page Vissza

Our portfolio

A site (a www.proform-software.com szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

A Proform Kft. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak.

Jogi közlemény
A Proform pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de nem garantálja a részletek teljességét és azok naprakész mivoltát. Cégünk fenntartja a lap bármely részének a változtatásához való jógát.

Másik lapra történő utalás
A Proform nem vállal felelősséget egyetlen más weboldalakra sem, amely esetleg a jelen webhelyen keresztül érhető el. Amikor olyan weboldalakra látogat el, amely nem a Proform-é, vegye figyelembe, hogy azok a Proform-tól függetlenek.

Szerzői jog
Ez a webhely tartalmazhat olyan szellemi alkotásokkal,szerzői jogokkal kapcsolatos tájékoztatást, amelyeknek az előírásait kötelező betartani.
A Java és Java-val kapcsolatos védjegyek a Sun Microsystems, Inc. védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
A Microsoft, Windows, és a Windows logo a Microsoft Corporation védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.