Elosztott aplikációk |  Adatbázis |  Microsoft
 

Our portfolio

Integráció elosztott információs rendszerbe egy nemzetközi cég számára.

A cég viszontbiztosítási leányvállalatának irodái vannak több Európai, Ázsiai és Egyesült Államokbeli városban, minden irodában a kliens program (win32 platform) feltölti a win32 dll modult, ennek segítségével elküldi a kliensek adatait az USA-ban levő székhelyre, egy Sun Java System Application Server-re HTTP protokolon keresztül. Az adatokat egy J2EE message driven bean-en alapuló alkalmazás feldolgozza és az eredményeket tárolja az Oracle Entreprise adatbázis szerveren.


A Sun One Application Server és az Oracle adatbázis szerver JDBC connection pooling által vannak összekötve. Ezáltal minden egyes iroda letöltheti a számítások eredményét a központi szerverről és evvel egyidőben a központból on-line ellenőrizhetik az összes leányvállalat tevékenységét.

Hálózati adatbázis alkalmazás

Egy teljes körü megoldás a német landok urbanisztikai irodáinak, tárolja az összes ingatlannal kapcsolatos adatokat a landhoz tartozó helységekből. Az adattárolás Oracle Entreprise DB Server adatbázis szerveren alapszik, a kliens interfész win32 platformon levő Centura-Gupta alkalmazás, a kliens-szerver kapcsolat pedig Oracle-OCI technológiát használ.

Microsoft platform projekt

Az alkalmazás egy komplex adattároló és feldolgozó rendszer németországi repülőgép turbinákat gyártó cég tesztelési részlegének, MFC, COM, ATL, multithreading Microsoft technológiákat felhasználva. Az alkalmazás segítségével a tesztelési részleg mérnökei tárolhatják, megjeleníthetik és feldolgozhatják a tesztelésből származó adatokat.

A fejlesztés Visual C++ -ban történt win32 rendszerre, a programok teljes funkcionalítása COM interfészen keresztül elérhető, így a tesztelési szakemberek Visual Basic Sciptben(vbs) írt procedurákat is futtathatnak külön threadek-ben.

proform offer

ANIS
Romanian Employers' Association of the Software and Services Industry (English version available).

ARIES
Romanian Association for Electronic and Software Industries (English version available).