Aplicatii distribuite |  Baze de date |  Microsoft
 

Our portfolio

Aplicatie distribuita client-server pentru o companie multinationala

Divizia de reasigurare a companiei are reprezentante deschise in mai multe orase din Europa, Asia si Statele Unite, la fiecare filiala rulind un program pe platforma win32, aceasta incarca un dll client cu ajutorul caruia trimite datele clientilor la un Sun Java System Application server (rulind pe platforma Solaris) prin protocolul HTTP.


Aici datele primite sunt prelucrate de o aplicatie J2EE utilizind message driven beans si salvate intr-un server de baza de date Oracle. Serverul de aplicatii Sun One si serverul de baze de date Oracle Enterprise sunt conectate prin JDBC connection pooling. Fiecare sucursala isi poate afla rezultatele calculelor de pe server si in acelasi timp la sediul central pot fi urmarite on-line toate operatiile sucursalelor.

Aplicatie de baze de date distribuite

Realizat pentru landurile din Germania, proiectul ofera o solutie completa pentru departamentele de urbanistica, stocind toate datele imobiliare din localitatile apartinind landului respectiv.


Ca si server este utilizat Oracle Entreprise Database Server rulind pe Unix, pe partea de client interfata este realizata in Centura-Gupta pe platforma win32, iar conexiunea prin Oracle-OCI.

Proiect in domeniul industrial pe platforma Microsoft

Proiectul este un sistem complex de achizitie si prelucrare de date provenite de la testare turbinelor dintr-o intreprindere germana din domeniul aeronautic. Se utilizeaza tehnologii Microsoft precum MFC, COM, ATL, COM thread apartaments, multihtreading.

Cu ajutorul acestei aplicatii inginerii de la departamentul de testare pot prelua, afisa si prelucra datele provenite de la testari. Aplicatia a fost dezvoltata in VisualC++ pentru platforma MS win32, toata functionalitatea este expusa prin interfata COM in asa fel incit inginerii de test pot scrie si rula proceduri scrise in Visual Basic script(vbs), aceste scripturi rulind in threaduri separate.

proform offer

ANIS
Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.

ARIES
Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software.