Aplicatii distribuite |  Integrare software |  Baze de date |  Java |  Microsoft
 

Servicii Software

Solutii client-server si baze de date distribuite

Avind experienta de mai multi ani in domeniul dezvoltarii software, Proform are capacitatea de a implementa solutii complete de afaceri bazate pe tehnologii de ultima ora provenind de la firme de prestigiu internationale cum ar fi Oracle, Sun, Microsoft.

Experienta acumulata de Proform include:

Proiectare, dezvoltare si implementare de solutii de tip client-server, realizind atit interconectarea sucursalelor unei companii, cit si trimiterea on-line a datelor provenind de la sucursalele locale la sediul central. Expertiza in domeniul serverelor de aplicatie si tehnologii J2EE cum ar fi: Sun Java System Application Server, Bea WebLogic Application Server, J2EE beans, Transaction Services, securizarea datelor.

Baze de date: avind o experienta vasta in domeniul bazelor de date, Proform va poate asigura aplicatii complete utilizind servere puternice cum ar fi Oracle Entreprise DB server, MSSQL, incluzind tehnologiile SQL, PL/SQL, OCI, JDBC precum si configurare, administrare.

A alege cea mai buna solutie si configurare pentru aplicatii financiare complete nu este o sarcina usoara, Proform va poate ajuta in alegerea celor mai adecvate solutii hardware-sistem de operare-software, precum si in interconectarea acestora pentru a asigura performantele si stabilitatea sistemului informatic al firmei dumneavoastra.

 
Dezvoltare aplicatii Java si J2EE, Aplicatii Web

Oferim analiza, dezvoltare, implementare si instalare a aplicatiilor Java/J2EE care utilizeaza serviciile disponibile cit mai eficient, pe servere de aplicatii Java performante.
Citeva dintre domeniile Java/J2EE in care Proform are experienta: Analiza si implementare pe J2EE compliant framework conform cu sabloanele (design patterns) J2EE.

J2SE Core java aplicatii desktop utilizind conexiuni la baza de date, interfete utilizator avansate, legaturi in retea si altele.

Aplicatii J2EE pentru sisteme distribuite utilizind tehnologii Enterprise JavaBeans, Java Servlets, Java Server Pages, JMS, XML, Web Services.

Web development: portaluri Internet si solutii e-Business bazate pe servere de aplicatii puternice, utilizind Servleturi, JSP, ASP.NET si baze de date cum ar fi Oracle, MSSQL si MySQL.

Platforma Microsoft

Avind finalizate cu succes proiecte mari pentru clienti importanti, Proform va poate asista in urmatoarele tehnologii Microsoft:

aplicatii win32, aceastea fiind baza pentru aplicatii industriale rapide si stabile.

MFC - colectia de clase C++ constituind un mediu complet de dezvoltare rapida a aplicatiilor pentru Microsoft Windows®. COM - o arhitectura software care permite sa utilizati componentele existente prin facilitatile de interoperabilitate cu COM, constituind un standard in acest domeniu. Experienta noastra include de asemenea si apartamente COM in threaduri.

ATL-COM, tpentru a crea componente COM rapid si de dimensiuni reduse.

MS Office automation: Productivitatea este cea mai mare provocare pentru orice companie sau intreprindere mica. Constient de aceasta, Microsoft include in produsele sale din categoria MS Office facilitati care permit dezvoltatorilor de a produce aplicatii rapid, care corespund nevoilor particulare ale intreprinderii, in acest sens MS Office automation este cheia acestor aplicatii bazate pe Component Object Model.

 
proform offer

Application Outsourcing
Conceptia, implementarea si instalarea de aplicatii unicat, dupa nevoile specifice clientului.

Business Process Outsourcing
Proform poate prelua intregul sistem informational al firmei dvs.

Consultanta TI
Firma noastra va poate ajuta in a identifica strategia TI a firmei dumneavoastra, in a proiecta si implementa arhitecturi informatice avansate.

Suport TI
Specialistii nostrii va pot ajuta sa intretineti infrastructura informationala a firmei.

J2EE Distributed Applications
The Java 2 Platform, Enterprise Edition defines the standard for developing multitier enterprise applications.

Business Integration Services
Integration services are at the heart of any Service Oriented Architecture.

Bea WebLogic
BEA WebLogic Server provides an industrial-strength application infrastructure for distributed applications.

Sun Java System Application Server
Provides a J2EE platform for developing and delivering serverside Java applications and Web services.

Oracle database
Database software to enterprise wide applications and industry-specific solutions, provide integration support for .Net and Java platforms.